Over ons

Welkom bij Bandenspecialisten Gronsveld

Bandenspecialisten Gronsveld is een bandenservicebedrijf dat sinds 1998 gevestigd is in Gronsveld. Wij staan niet alleen bekend om onze kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke service die wij bieden aan onze klanten, maar ook de manier waarop wij onze relaties onderhouden. Om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren aan onze klanten is onze werkplaats uitgerust met de nieuwste apparatuur.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, montage en reparatie van autobanden, vrachtwagenbanden, landbouwbanden, industriebanden en motorbanden.

MISSIE:

Als bandenspecialist staan wij met ons hele team tot uw dienst. Wij grijpen terug op een jarenlange ervaring in de bandensector die garant staat voor het juiste advies en een uitmuntende service.

Een uiterst moderne uitrusting op gebied van montage, uitbalanceren en uitlijnen zorgt voor perfect rijgedrag. Uw veiligheid blijft tenslotte onze topprioriteit.

Onze service dienst staat 24 uur per dag voor u klaar en niet alleen in de nabije omtrek maar met een dekking door heel Europa.

‘’Nadat ik een aantal projecten heb grootgebracht in de auto- en transportbranche werd ik op dit project gezet door Dave Crijns. Met open armen ben ik dan ook sinds mei 2015 in dit project gestapt en kan met trots vertellen dat Banden specialisten Gronsveld op dit moment de juiste expertise bezit. Het enthousiasme spat er dan ook af bij onze werknemers die met passie en jarenlange ervaring hun vak uitoefenen’’

-Egid Bastiaens

Wilt u een afspraak met ons maken?