Over ons

Welkom bij Bandenspecialisten Gronsveld

Bandenspecialisten Gronsveld is een bandenservicebedrijf dat sinds 1998 gevestigd is in Gronsveld. Wij staan niet alleen bekend om onze kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke service die wij bieden aan onze klanten, maar ook de manier waarop wij onze relaties onderhouden. Om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren aan onze klanten is onze werkplaats uitgerust met de nieuwste apparatuur.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, montage en reparatie van autobanden, vrachtwagenbanden, landbouwbanden, industriebanden en motorbanden.

MISSIE:

Als bandenspecialist staan wij met ons hele team tot uw dienst. Wij grijpen terug op een jarenlange ervaring in de bandensector die garant staat voor het juiste advies en een uitmuntende service.

Een uiterst moderne uitrusting op gebied van montage, uitbalanceren en uitlijnen zorgt voor perfect rijgedrag. Uw veiligheid blijft tenslotte onze topprioriteit.

Onze service dienst staat 24 uur per dag voor u klaar en niet alleen in de nabije omtrek maar met een dekking door heel Europa.

Samen met U willen we zoeken naar de best mogelijke oplossing voor uw bandenvraagstuk. Met onze persoonlijke aanpak streven wij naar een prettige samenwerking met korte lijnen, waarbij wij garant staan voor onze goede kwaliteit en service. Afspraak is afspraak!
De koffie staat voor U klaar!

Ron Esser
John Paulissen

Wilt u een afspraak met ons maken?